Finastor Consulting Oy

Finastor Consulting Oy

Our process care will take you there

Autamme kehittämään toimintaanne digitalisaation ja prosessiosaamisen keinoin.
Käytössämme on tämän hetken tehokkaimmat hallinnon ja taloushallinnon digitaaliset pilviratkaisut. Näiden ympärille rakennamme kanssanne kokonaisvaltaisen operatiivista toimintaanne ohjaavan ja tehostavan prosessi- ja ratkaisukokonaisuuden.

  • Finastor tuntee liiketoimintasi vaatimukset operatiivisen toiminnan arjen rutiineista taloushallinnon, sisäisen laskennan ja kirjanpidon prosesseihin.
  • Yritykset vaihtavat toimintaa ohjaavia tietoteknisiä ratkaisujaan keskimäärin kymmenen vuoden välein, eikä hankintaan ja käyttöönottoon liittyvät tehtävät ja toimenpiteet kuulu yrityksen normaaliin arkeen. Me Finastorissa teemme tätä työksemme, huolehdimme siitä, että asiakkaallamme on käytössä liiketoimintaan, sen kasvuun ja kehittymiseen sellaiset työkalut, ratkaisut, jotka aidosti tuottavat lisäarvoa ja parantavat yrityksen kilpailukykyä. 
  • Kaikissa asiakasprojekteissamme kantavana voimana on toimintojen ja prosessien sekä henkilöstön osaamisen kehittäminen. Tehokas taloushallinto ja tiedolla johtaminen ovat projektiemme keskeiset ajurit.
  • Tuomme projekteihin vahvaa kumuloitunutta osaamista yli 200 tietoteknisen projektin kokemuksella. Huolehdimme siitä, että projektit onnistuvat, koko henkilöstö saadaan mukaan ja järjestelmät käyttöön ajallaan.
  • Toteutamme liiketoimintaan kokonaisuuksia, jotka kehittyvät ja skaalautuvat muuttuvassa ympäristössä.