Toimintamallimme

Finastor kehittää asiakkaan taloushallinnon toimintatavat, prosessit ja raportoinnin reaaliaikaisiksi. Finastorin palvelut tuottavat yrityksesi toiminnan ohjaamisen ja päätöksenteon tueksi konkreettisia avainlukuja. Yrityksesi budjetointi sekä rahavirtojen ja budjetoinnin toteutumisen seuranta helpottuu ja tarkentuu.

Finastor on asiakkaan tukena kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä kuten kirjanpidossa, talouden suunnittelussa sekä verotus- ja tilinpäätösasioissa.

Kartoitamme tarpeenne koskien ulkoista laskentaa, sisäistä laskentaa, palkkoja ja verotusta. Pureudumme johdon raportoinnin tarpeisiin ja ehdotamme sisäisen laskennan raportointimalleja, joista yrityksesi parhaiten hyötyy. Suunnittelemme taloushallinnon prosessit tehokkaiksi sähköistä taloushallintoa hyväksikäyttäen.

Palveluidemme käyttö vapauttaa asiakkaamme resurssit taloushallintoon liittyvistä toiminnoista operatiiviseen toimintaan. Mikäli asiakkaamme haluaa käyttää omia resurssejaan taloushallinnon toteuttamiseen, voimme myös toimia taloushallinnon tukena.